It-säkerhets möte

Cybersikkerhed til virksomheder

Beskyt jer mod angreb med Sharps eksperter indenfor Cybersikkerhed til virksomheder. Vi tilbyder en dybdegående risikoanalyse, foreslår foranstaltninger og implementerer effektive løsninger.

Kontakt os

Sharps cybersikkerhed til virksomheder

Beskyttelse af virksomhedsdata bør altid have højeste prioritet. Et indbrud fører til alvorlige konsekvenser, som er meget tidskrævende. Det fører desuden til økonomiske tab og mistet tillid. Cybersikkerhed til virksomheder er en kompleks anstrengelse, som kræver både ekspertise og forståelse for virksomheden.

Sharp tilbyder cybersikkerhed til virksomheder, som beskytter virksomheden, uanset hvor og hvordan jeres medarbejdere arbejder. Vi hjælper jer med at skabe en strategi mod virus, skadelig software, phishing, ransomware og andre skadelige IT-angreb.

Har du hørt om NIS2? Det er en ny forkortelse, som vil blive meget mere sædvanlig i virksomheder. Vi hjælper jer med alt, hvad I behøver at vide og tænke på inden for det nye direktiv. Her kan du læse mere. 

konsult som arbetar med IT-säkerhet för företag

Spørgsmål og svar om cybersikkerhed til virksomheder

Her finder du svaret på sædvanlige spørgsmål om cybersikkerhed til virksomheder.

Hvad er cybersikkerhed?

Cybersikkerhed til virksomheder handler om at identificere og håndtere IT-risici. Det indebærer at man implementerer foranstaltninger som firewalls, antivirus og overvågning. Det indebærer endda at uddanne medarbejdere i sikkerhedsbevidsthed.

Hvad er forskellen mellem IT-sikkerhed og cybersikkerhed

Cybersikkerhed er på mange måder lige som IT-sikkerhed, men cybersikkerhed er et bredere begreb, der tager hensyn til omverdenen, menneskelige faktorer og ledelsen af arbejdet

Hvad kan et cyberangreb indebære?

Et cyberangreb indebærer at udenforstående forsøger at skade, stjæle eller udnytte forretningsfølsomme informationer. Dette får ofte store konsekvenser og kan være meget tidskrævende. Det kan endda føre til økonomiske tab og skade varemærket.